Mitsubishi van Veldhuizen

Verkoop Groningen

Het sprankelende gamma van Mitsubishi biedt veel keuze. Van solide 4WD’s met krachtige moderne diesels met commonrail-techniek tot plug-in hybrid crossovers en compacte, zuinige modellen. Welk model en welke uitvoering aansluit bij uw wensen, kunt u overleggen met de verkoopadviseurs. Dat zijn de specialisten die alles weten van Mitsubishi en u graag vrijblijvend adviseren.

Harold
Hoofd verkoop
Arvid
Verkoopadviseur

Financiële administratie Groningen

Vragen over de betaling van een factuur? Ik help u graag!

Sabina

Werkplaats/Magazijn Groningen

Meer dan ooit vragen onderhoud, accessoire-inbouw en reparaties diepgaande expertise en hoogwaardige gereedschappen. Onze medewerkers worden door Mitsubishi opgeleid. Zij kennen uw auto en de technische bijzonderheden door en door. Uw garantie voor kwaliteit en snelle service.


Rogier
Chef Werkplaats/Magazijn
Martin
1e Monteur
Christiaan
1e Monteur
Michael
1e Monteur

Verkoop Zuidlaren

In Zuidlaren staan diverse nieuwe modellen in onze moderne showroom. Ik adviseer u graag welk model en uitvoering het beste bij u past!

Wido Wido van Veldhuizen

Financiële administratie Zuidlaren

Vragen over de betaling van een factuur? Ik help u graag!


Anne Anne van Veldhuizen- de Koning

Werkplaats/Magazijn Zuidlaren

Meer dan ooit vragen onderhoud, accessoire-inbouw en reparaties diepgaande expertise en hoogwaardige gereedschappen. Voor zowel uw Mitsubishi als andere merken bent u hier aan het juiste adres voor vakkundig onderhoud en reparatie. Wij staan voor kwaliteit en snelle service!

Sven Sven Oosterhof
Receptionist/Magazijn
Frits Frits Bakker
1e Monteur
Erin Erin Wezenberg
1e Monteur

Schadeherstel Zuidlaren

Ook ruit- en blikschadeherstel doen wij geheel in eigen beheer voor zowel de vestiging in Zuidlaren als Groningen. We zijn erkend FOCWA Schadeherstelbedrijf en u bent dus verzekerd van kwalitatief hoogwaardig herstel, snelle afhandeling en het gebruik van originele onderdelen. Ook helpen we u graag met het invullen van de schadeformulieren.

Richard Richard Hoek
Wouter Wouter Korte

Shell-service Station / Wasstraat

Hier staat een enthousiast en deskundig service-team voor uw klaar. Zij verkopen naast brandstof ook kaartjes voor de wasstraat, tabak en etenswaren. Tevens kunnen zij u adviseren over juiste motorolie voor uw auto en de diverse andere autobenodigdheden. Dit alles wordt gecombineerd met een portie persoonlijk contact met onze klanten. Wij hopen u snel te mogen begroeten!

Romy Romy Klinkhamer
Arianne Arianne Hoving