Wij zijn op zoek naar een:
Schadehersteller/ autospuiter

Vacature: Eerste Autoschadehersteller/ Autospuiter

Wij zijn Mitsubishi specialist in Zuidlaren. Ons familiebedrijf bestaat al meer dan 50 jaar. Ons enthousiaste team combineert gastvrijheid en gemoedelijkheid met professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn.

Wij zijn op zoek naar een (kandidaat) eerste schadehersteller/ autospuiter die grotendeels zelfstandig in onze uitgebreide en moderne schadeafdeling zorgt dat de auto’s weer als nieuw de werkplaats verlaten. 

 

Geen dag is hetzelfde door de wisselende schades en gevarieerde werkzaamheden. Schadeherstel van aanname tot aflevering, je hebt een veelzijdige baan. Uiteraard kun je rekenen op je collega’s voor eventuele mechanische en elektronische werkzaamheden. Ook krijg je alle kansen om verder te groeien middels cursussen en trainingen.

 

Je werkt samen met je collega’s bij de receptie die de aannames doen, calculaties maken en de onderdelen voor je uitzoeken en bestellen. Als officieel erkend Mitsubishi Service Center herstellen we veel Mitsubishi ’s, maar daarnaast zijn we ook de lokale schadehersteller voor overige merken.

 

Ben jij de persoon die we zoeken? Dan vind je bij ons een leuke, uitdagende baan in een gezellig en enthousiast team.

Wie zijn wij?

Van Veldhuizen heeft al meer dan 50 jaar veel aandacht voor de klant en we hebben klantvriendelijkheid, kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan. We werken met een team van 15 collega’s samen om de klant zorgeloos rijplezier te bieden, de nieuwste technieken en met gediplomeerd personeel. 

 

 

Wij zijn in Zuidlaren officieel erkend Mitsubishi servicecentrum, maar zijn daarnaast ook de lokale schadehersteller voor andere merken.

colt-prijzen-bekend-naast-elkaar

Van veldhuizen Schadeherstel

Wat ga je doen?

Uitvoeren van het schadeherstel van A tot Z, van aanname tot aflevering. Een leuke gevarieerde en veelzijdige baan.

Wat doen je collega's?

Je werkt samen met je collega’s bij de receptie die de aannames doen, calculaties maken en de onderdelen voor je uitzoeken en bestellen. In de werkplaats zijn je collega’s aan het werk die je kunnen helpen met de mechanische en elektronische werkzaamheden. Samen staan we sterk.
Uitdeuken-zonder-spuiten-van-Veldhuizen-zuidlaren-restyle-deur

Wie ben jij?

Onze ideale kandidaat heeft al ervaring met betrekking tot schadeherstel en is een allround medewerker die alle disciplines beheerst. Je hebt affiniteit met de automotivebranche en je vindt het een uitdaging om kwaliteit te leveren. Je bent in staat om je werkzaamheden grotendeels zelfstandig uit te voeren.

 

Ben jij dit nog niet maar wil jij dit wel worden en denk jij snel op dit niveau te kunnen zitten, dan zijn we toch nieuwsgierig naar jou !

 

Daarnaast vragen we bij voorkeur:

 

  • een eerste autoschadehersteller diploma
  • een eerste autospuiter diploma
  • fulltime beschikbaar
van Veldhuizen Zuidlaren

Wat bieden wij jou?

  • Een fijn team met collega’s die je kunnen helpen en ondersteunen daar waar nodig is.
  • Een uitgebreide en moderne werkplaatsuitrusting, die voldoet aan de FOCWA-eisen.
  • Een goed salaris
  • Trainingen en ondersteuning
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 

Herken jij jezelf in bovenstaande en ben je toe aan een nieuwe uitdaging, wacht dan niet. Kom langs, bel 050-4091307 of mail naar zuidlaren@vanveldhuizen.nl

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Van Veldhuizen Nieuwsbrief.

Van Veldhuizen Zuidlaren BV
Verlengde Stationsweg 28
9471 PL Zuidlaren

050-5471111

van_veldhuizen

© van Veldhuizen 2024.

Powered by GW Management