Mitsubishi van Veldhuizen

Onze Mitsubishi modellen

Ontdek onze modellen!
Waar je voorkeur ook naar uitgaat, een krachtige SUV, een wendbare en compacte auto, een plug-in hybride EV of een robuuste pick-up, ontdek welke Mitsubishi aan uw eisen voldoet. Mocht u nog vragen hebben dan helpen onze adviseurs u graag verder!
Space Star

NU TOT €1.000,- INRUILVOORDEEL*

Deze compacte auto is met zijn gunstige brandstofverbruik toonaangevend in zijn klasse. De zitplaatsen zijn flexibel in te delen, hij heeft volop bagageruimte en is moeiteloos te parkeren.
ASX

ALLESKUNNER


Een echte alleskunner. Een auto compact genoeg voor druk stadsverkeer en tegelijk met de grote bagageruimte en alle voordelen van een SUV.
Eclipse Cross PHEV

UNIEKE RIJBELEVING


Een plug-in hybride SUV die indrukwekkende prestaties combineert met onze expertise in 4WD technologie. Het resultaat? Een unieke rijbeleving.
PHEV Outlander PHEV

NU TOT €2.500,- INRUILVOORDEEL*

Een auto die aansluit bij alles wat jij in het leven belangrijk vindt. Of het nu dagelijks woon-werkverkeer betreft of een rit buiten de stad, de Outlander PHEV is er klaar voor.
L200 L200

STIJLVOLLE KRACHTPATSER


De L200 kan elke uitdaging aan. Hij is praktisch onverwoestbaar, heeft een enorme laadruimte en biedt het comfort dat je van een pick-up mag verwachten.