Mitsubishi van Veldhuizen

Versie 13-6-2018

Van Veldhuizen Groningen B.V. en Van Veldhuizen Zuidlaren B.V. hechten veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit privacybeleid willen we duidelijke informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Verwerking van persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens worden door Van Veldhuizen Groningen B.V. en Van Veldhuizen Zuidlaren B.V. verwerkt doordat u gebruik maakt van een levering of dienst van ons bedrijf of omdat u deze zelf aan ons verstrekt hebt via bijvoorbeeld onze website of door communicatie.

Voor de juiste uitvoering van onze diensten kunnen Van Veldhuizen Groningen B.V. en Van Veldhuizen Zuidlaren B.V. de volgende persoonsgegevens van u verwerken:

  • Voornaam, voorletters
  • Tussenvoegsel
  • Achternaam
  • Adresgegevens
  • (Zakelijk) Telefoonnummer
  • (Zakelijk) E-mailadres
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Bankrekeningnummer
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt (bijvoorbeeld via onze website, telefonisch of in correspondentie)
  • Voertuiggegevens
  • IP-adres
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website

 

Doelen

Uw persoonsgegevens worden verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden:

  • Het adviseren, offreren en factureren van producten en/of diensten
  • Het aangaan van overeenkomsten
  • De financiële administratie
  • Het versturen van nieuwsbrieven
  • U informeren over onze organisatie en haar producten en/of diensten
  • U informeren over het onderhoud van uw voertuig
  • Het optimaliseren van de werking van onze website

 

Minderjarigen

Wij hebben de intentie alleen en enkel persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) te verwerken indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger. Mocht u desondanks bemerken dat wij deze hebben verzameld zonder toestemming, neem dan contact met ons op zodat we deze kunnen verwijderen.

Bewaartermijn

Van Veldhuizen Groningen B.V. en Van Veldhuizen Zuidlaren B.V. bewaren de persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist. Uiteraard heeft u altijd het recht de eerder afgegeven toestemming voor de gegevensverwerking in te zien, aan te passen of in te trekken. Desondanks kan het noodzakelijk zijn een deel van de persoonsgegevens nog enige tijd te bewaren in de financiële administratie in verband met de wettelijke bewaartermijn.

Verstrekking aan derden

Van Veldhuizen Groningen B.V. en Van Veldhuizen Zuidlaren B.V. verkopen uw gegevens niet aan derden en zullen deze alleen aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de eerder beschreven doeleinden.
Wij wisselen onderling informatie uit voor zakelijke doeleinden, zoals interne administratie, facturering, promotie van onze evenementen en diensten en om u of uw organisatie onze diensten te bieden.
Om onze diensten als Mitsubishi dealer voor u als Mitsubishi koper en/of berijder optimaal uit te kunnen voeren is het wenselijk uw gegevens met de importeur van Mitsubishi voertuigen in Nederland, Mitsubishi Nederland (MMSN), te delen. Kijk voor meer informatie hierover bij ons aanvullend privacybeleid.

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven.

Cookies

Van Veldhuizen Groningen B.V. en Van Veldhuizen Zuidlaren B.V. gebruiken alleen technische, functionele en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Onze websites kunnen geïntegreerde content bevatten of links naar content vertrekt voor derde partijen (zoals videomateriaal). Dit Privacybeleid verwijst niet naar de privacy, beveiliging of andere toepassingen van deze derde partijen die deze content vertrekken.

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, aanpassing of verwijdering van uw persoonsgegevens. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door Van Veldhuizen Groningen B.V., Van Veldhuizen Zuidlaren B.V. of door een van onze verwerkers. Ook heeft u het recht de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of direct aan een andere partij indien gewenst. Wij vragen u om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan deze verzoeken.

Van Veldhuizen Groningen B.V. en Van Veldhuizen Zuidlaren B.V verzoeken u contact op te nemen zodra uw gegevens wijzigen of als u van mening bent dat de informatie over u onnauwkeurig is. Uiteraard kunt u ook altijd opvragen welke persoonsgegevens wij van u bewaren. Van Veldhuizen Groningen B.V. en Van Veldhuizen Zuidlaren B.V. willen u er tevens op wijzen dat, indien u van mening bent dat er onrechtmatig gebruik wordt gemaakt van uw gegevens, u het recht heeft een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Beveiliging

Van Veldhuizen Groningen B.V. en Van Veldhuizen Zuidlaren B.V. gebruiken administratieve, technische en fysieke veiligheidssystemen, ontworpen om informatie te beschermen. Echter, geen enkel informatiesysteem biedt 100% zekerheid. Daarom kunnen Van Veldhuizen Groningen B.V. en Van Veldhuizen Zuidlaren B.V geen absolute veiligheid garanderen van uw persoonsgegevens. Bovendien zijn Van Veldhuizen Groningen B.V. en Van Veldhuizen Zuidlaren B.V. niet verantwoordelijk voor de veiligheid van de informatie die u ons zendt via netwerken die Van Veldhuizen Groningen B.V. en Van Veldhuizen Zuidlaren B.V. niet beheren, waaronder het internet en draadloze netwerken.

Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens en alle personen die namens Van Veldhuizen Groningen B.V. en Van Veldhuizen Zuidlaren B.V. van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.

Wij nemen de veiligheid van uw persoonsgegevens serieus. Mocht u desondanks toch de indruk hebben dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen.

Vragen

Als u naar aanleiding van ons Privacybeleid nog vragen of opmerkingen heeft neem dan gerust contact met ons op!

Wijzigingen aan dit Privacybeleid

Van Veldhuizen Groningen B.V. en Van Veldhuizen Zuidlaren B.V. zullen ongetwijfeld dit privacybeleid van tijd tot tijd updaten. De effectieve datum van het actuele privacybeleid staat altijd boven aan dit document. De meest recente versie van het privacybeleid is logischerwijs van toepassing. Van Veldhuizen Groningen B.V. en Van Veldhuizen Zuidlaren B.V. raden u aan deze pagina regelmatig na te lezen.

Contactgegevens

van Veldhuizen Groningen B.V.
Rostockweg 2
9723 HG Groningen
050 5471111
info@vanveldhuizen.nl

Van Veldhuizen Zuidlaren B.V.
Verlengde Stationsweg 28
9471 PL Zuidlaren
050 4091307
zuidlaren@vanveldhuizen.nl