Service & onderhoud

Met regelmatig onderhoud blijft je Mitsubishi in topconditie. Kies voor een onderhoudsbeurt bij een Mitsubishi Motors dealer en krijg gratis een MijnMitsubishi Card. Daarmee maak je gebruik van de 24/7-mobiliteitsservice in heel Europa, inclusief woonplaatsservice én met vervangend vervoer. 

werkplaatsreceptie

Afspraak maken

Maak een afspraak door te bellen. Of plan eenvoudig online en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
brug

Onderhoudsbeurt

Onderhoud en reparaties worden uitgevoerd door vakmensen met originele Mitsubishi onderdelen. Hiermee bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en levensduur tegen een aantrekkelijk tarief. 
APK keuring

APK-keuring

De APK is een wettelijke verplichte keuring. Handig om meteen te combineren met de onderhoudsbeurt.
Banden profiel

Bandenservice

Met goede banden gaat u veilig de weg op onder alle omstandigheden, in de zomer en in de winter. 
Airco service

Aircoservice

Een airconditioning zorgt voor een aangenaam klimaat in de auto. Twijfelt u aan het koelend vermogen van u airconditioning of heeft u last van een onaangename geur? Laat dan uw systeem controleren.
MIJNMITSUBISHI CARD

MijnMitsubishi Card

Na een onderhoudsbeurt ontvangen onze trouwe Mitsubishi-klanten een persoonlijke MijnMitsubishi Card voor gratis 24/7-mobiliteitsservice in heel Europa, inclusief woonplaatsservice én met vervangend vervoer. Vraag naar de voorwaarden.
autoverzekering

Autoverzekering

We hebben voor elke auto een passende verzekering die aansluit bij uw wensen en budget. Want een ongeluk zit in een klein hoekje en hoeft niet altijd uw schuld te zijn. Uiteraard kunt u voor voor vakkundige reparatie altijd bij onze eigen schadeafdeling terecht!
Ruitschade

Ruitenservice

Laat een sterretje in uw ruit snel en vakkundig repareren voordat er een scheur ontstaat. Ook voor professionele ruitvervanging bent u bij ons aan het vertrouwde adres. 
Schade 2 Zuidlaren

Schadeherstel

Ook voor complexe schades bent u bij ons aan het juiste adres. We staan voor kwalitatief hoogwaardig herstel, snelle afhandeling en het gebruik van originele onderdelen.
Kras deur

Spotrepair

Een kleine beschadiging waarbij de lak ook is beschadigd zoals door steenslag, winkelwagentje, kinderfietsje of sleutel zit er zo op. Laat dit tijdig repareren voordat er roest ontstaat.
Restyle dak

Uitdeuken zonder spuiten

Soms heeft uw auto alleen een kleine beschadiging of een kleine deuk waarbij de lak niet beschadigd is. Bijvoorbeeld in de deur. Dan is het vaak mogelijk om dit te laten repareren door middel van 'uitdeuken zonder spuiten' ook wel restylen genoemd waarbij het snel en tegen relatief lage kosten
van Veldhuizen Zuidlaren

Shell-servicestation

Hier staat een enthousiast en deskundig service-team voor uw klaar. Zij verkopen brandstof, kaartjes voor de wasstraat, tabak, etenswaren en geven u graag advies over de juiste motorolie en de diverse andere autobenodigdheden. Wij hopen u snel te mogen begroeten!
wasstraat - van Veldhuizen Zuidlaren

Wasstraat

Naast het pand aan de Verlengde Stationsweg 28 in Zuidlaren vindt u onze volautomatische wasstraat. Hier wordt u auto in een handomdraai veilig en milieuvriendelijk gewassen. Na het gebruik van de wasstraat kunt u nog even uw auto goed stofzuigen en dan weer schoon op weg!
MIJNMITSUBISHI CARD
Service

MIJNMITSUBISHI CARD

Veiligheid, rijcomfort en betrouwbaarheid: dat zijn de basiskwaliteiten van elke Mitsubishi. Ontworpen en gebouwd voor vele jaren zorgeloos rijplezier. Om dit rijplezier te waarborgen, biedt uw Mitsubishi-dealer de beste service voor uw auto. Met vakbekwame, uitstekende opgeleide monteurs en originele onderdelen met aantrekkelijke tarieven. Zodat u altijd op uw Mitsubishi kunt vertrouwen, elke rit opnieuw.  

Onderhoudsbeurt
service

Onderhoud calculator

Met regelmatig onderhoud blijft jouw Mitsubishi in topconditie. Met het onderhoudsprogramma biedt de Mitsubishi-dealer gespecialiseerd onderhoud tegen aantrekkelijke tarieven. Als extra ontvang je na elke onderhoudsbeurt gratis de MijnMitsubishi Card.