Shell-servicestation

Kom voordelig tanken en wassen aan de Verlengde Stationsweg 28 in Zuidlaren 

van Veldhuizen Zuidlaren

Shell-servicestation

Shop Zuidlaren

DESKUNDIG SERVICE-TEAM

Hier staat een enthousiast en deskundig service-team voor uw klaar. Zij verkopen naast brandstof ook kaartjes voor de wasstraat, tabak en etenswaren. Tevens kunnen zij u adviseren over juiste motorolie voor uw auto en de diverse andere autobenodigdheden. Dit alles wordt gecombineerd met een portie persoonlijk contact met onze klanten. Wij hopen u snel te mogen begroeten!

WELKE BENZINE MOET IK TANKEN?

Brandstofpomp

WELKE DIESEL MOET IK TANKEN?

Dieselpomp
Adblue

WAT IS ADBLUE?

De meerderheid van zware bedrijfswagens, maar ook sommige lichtere bedrijfswagens en personenauto’s  gebruiken AdBlue. AdBlue is een in water oplosbare vloeistof, speciaal ontwikkeld om uitlaatgassen te behandelen en ervoor te zorgen dat voertuigen voldoen aan de emissienorm.

WANNEER AD BLUE GEBRUIKEN?

AdBlue kan uitsluitend worden gebruikt in voertuigen die zijn uitgerust met een Selective Catalyc Reduction katalysator (SCR-katalystor). In vrachtwagens wordt deze technologie sinds 2006 toegepast, dieselauto’s met SCR zijn sinds 2014 op de markt. De meeste SCR-auto’s hebben een Euro 6-motor.

Voor personenauto's en busjes zijn er verpakkingen van 5 of 10 liter beschikbaar in onze Shell-shop om AdBlue zelf bij te vullen. Doe dit nooit voordat het lampje brandt, want dan is er risico dat het reservoir te vol zit en dat heeft invloed op de samenstelling en kwaliteit. 

AdBlue van Shell voldoet aan alle kwaliteitseisen en is gecertificeerd volgens de ISO- en DIN-normen. Er worden ook andere ureumoplossingen aangeboden, maar deze worden afgeraden vanwege de kans op schade.