Verhuizing naar Zuidlaren
Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder!

We zijn verhuisd naar Zuidlaren én
blijven officieel erkend Mitsubishi Servicecentrum!

Per 1 juli zijn we met ons hele team uit Groningen verhuisd naar de vestiging in Zuidlaren. Net als in Groningen kunt u ook hier zo binnen lopen voor bijvoorbeeld het vervangen van een kapotte lamp, ruitenwisserrubbers, het repareren van een lekke band of alle andere voorkomende kleine ongemakken.


U zult ontvangen worden door één van de drie broers (Wido, Harold, Rogier) of één van onze bij u bekende collega’s. Vertrouwd zoals altijd; een gezellige professionele garage met een dorpse sfeer. Korte lijnen en veelal één aanspreekpunt voor al uw autozaken.

Onze kundige monteurs worden regelmatig bijgeschoold door Mitsubishi Nederland en houden hun vakmanschap op peil. Hierdoor kunt u met alle huidige en binnenkort te verwachten nieuwe Mitsubishi modellen bij ons terecht voor service, reparatie of garantie werkzaamheden.

Op de kleine reparaties en de meeste onderhoudsbeurten en APK kunt u veelal wachten. U kunt dit aangeven bij het maken van de afspraak. In de showroom hebben we een gezellige leestafel waar u onder het genot van een lekker kopje vers gezette koffie of thee even kunt wachten.

Mocht het langer duren is er uiteraard ook vervangend vervoer beschikbaar of u kunt lekker met de fiets het toeristische dorp Zuidlaren verkennen. Ook is het een prachtige locatie om even te gaan wandelen. Op nog geen 150 meter afstand is een heel mooi bos rondom een meer. Vraag meer leuke tips bij de balie of kijk eens op www.naarzuidlaren.nl

 

Omdat we u in alles willen ontzorgen hebben we in Zuidlaren ook een eigen schadeherstel afdeling, een moderne wasstraat, en een Shell tankstation met een uitgebreide shop voor aanverwante zaken en versnaperingen.

Momenteel wordt er in Zuidlaren flink door geklust. Er zijn inmiddels al 4 nieuwe bruggen geplaatst en in gebruik genomen. Zo hebben we nu met 7 bruggen genoeg capaciteit om zowel klanten uit Zuidlaren als Groningen de service te kunnen blijven bieden die ze van ons gewend zijn. Ook wordt er hard gewerkt aan de uitbreiding van het showroomoppervlak. De vergunning voor de verdiepingsvloer met autolift is in behandeling en we hopen spoedig te mogen beginnen met de bouw. Tot die tijd is er gelukkig genoeg ruimte in- en om het pand om de auto’s aan u te laten zien.

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en zodat we u uit kunnen nodigen voor de feestelijke openingsdagen als de verbouwing is afgerond.

Hopelijk zien we u snel in Zuidlaren!

Met vriendelijke groet namens het hele team

van Veldhuizen Groningen & van Veldhuizen Zuidlaren

Heeft u een vraag, stel deze hier

Bel ons met uw vraag

Van Veldhuizen Zuidlaren 050-5471111

Lees hier het laatste nieuws of bekijk de actuele acties!

Nieuws

Prijzen van de nieuwe Mitsubishi COLT

De ideale allrounder is er vanaf € 21.990,-. De nieuwe generatie van de COLT komt met een slim ontwerp, efficiënte aandrijflijnen – waaronder een Full Hybrid – geavanceerde technologie en vele personalisatiemogelijkheden. Harold van Veldhuizen Aandrijflijnen De basismotor is een innovatieve 1.0-liter driecilinder benzinemotor met

Lees verder »

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Van Veldhuizen Nieuwsbrief.