BMW 2 Serie

Active Tourer 218i Essential

Alles over deze personenauto

Over de BMW 2 Serie

Kilometerstand 100.681 km
Bouwjaar 2015
Kleur Creme metallic
Interieurkleur Donker grijs
Bekleding Stof
Transmissie Automaat
Brandstof Benzine
Carrosserievorm MPV (5 pers)
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
Bovag garantie 12 maanden
Onderhoudsboekje Dealer-onderhouden
BTW/Marge marge
Kenteken GR-309-J
Wegenbelasting € 190 tot € 207 per kwartaal

APK: Nieuwe APK bij aflevering

Klasse en kwaliteit, gecombineerd met legendarische sportieve prestaties. Meer hoeven we niet uit te leggen. BMW maakt rijden geweldig. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Het panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en kan worden geopend voor extra ventilatie. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelbare buitenspiegels, elektrisch bediende ramen en metallic lak.

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem. De achteropkomend verkeer waarschuwing is een mooie veiligheidsoptie, die middels sensoren in de gaten houdt wat er onderweg achter u gebeurt. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn regensensor, cruise control, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Veel aanrijdingen bestaan uit kop-staartbotsingen. De forward collision warning reduceert dat risico aanzienlijk. Autorijden wordt steeds eenvoudiger. Wat dacht u bijvoorbeeld van de hill hold control? Onbeweeglijk stilstaan op een hellend vlak gaat volledig automatisch. Ook helpen het brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Na de samenvoeging van onze bedrijven in Groningen en Zuidlaren vindt u alle aangeboden occasions in Zuidlaren aan de Verlengde Stationsweg 28. Hier hebben we onze krachten gebundeld (alle medewerkers zijn meeverhuisd naar Zuidlaren) en leveren we behalve volledig gecontroleerde occasions ook onderhoud, reparatie en schadeherstel voor alle merken. Omdat we erkend Mitsubishi Service Center zijn, zult u merken dat het aanbod voor het grootste deel uit Mitsubishi 's bestaat, maar ook andere merken verkopen we zelf als ze door onze strenge controle komen. Al onze occasions worden pas afgeleverd nadat ze groot onderhoud hebben gehad en volledig gereinigd en gepoetst zijn. Dat we ze met een jaar Bovag garantie leveren en dat de afleveringskosten bij de prijs zijn inbegrepen spreekt dan ook voor zich. Dus als u zorgeloos rijplezier wilt ervaren dan bent u van harte welkom om de occasion van uw keuze te komen ervaren tijdens een vrijblijvende proefrit.

Afleveringskosten zijn bij vraagprijs inbegrepen

Technisch

Aantal versnellingen 6
Vermogen 136 pk
Aantal cilinders 3
Cilinderinhoud 1499cc
Topsnelheid 200 km/h
Gewicht 1.335 kg
Trekgewicht 1.300 kg
Wielbasis 267 cm
Lengte 434 cm
Breedte 180 cm
Hoogte 156 cm

Opties

Exterieur
Lichtmetalen velgen 16" Chroom delen exterieur mistlampen voor Dimlichten automatisch Trekhaak met afneembare kogel Buitenspiegels elektrisch verstelbaar Parkeersensor achter Elektrisch glazen panorama-dak Parkeersensor voor Metaalkleur LED koplampen LED dagrijverlichting
Infotainment
Stuurwiel multifunctioneel Navigatiesysteem full map Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth Audioinstallatie met cd-speler Multimedia-voorbereiding
Interieur
Cruise control Elektrische ramen voor en achter Boordcomputer Armsteun achter Stuurbekrachtiging Lederen stuurwiel Armsteun voor Achterbank in delen neerklapbaar Regensensor Airco (automatisch)
Veiligheid
Airbag(s) hoofd achter Anti Blokkeer Systeem Airbag passagier Airbag bestuurder Bandenspanningscontrolesysteem Anti doorSlip Regeling Airbag(s) hoofd voor Elektronisch Stabiliteits Programma Airbag(s) side voor Autonomous Emergency Braking Hill hold functie Brake Assist System Alarm klasse 1(startblokkering)
Milieu
Start/stop systeem
Overige
centrale vergrendeling met afstandsbediening Bots herkenning systeem Business-pakket Achteropkomend verkeer waarschuwing

Milieu

EnergielabelB
Verbruik (snelweg) 4.4 liter per 100km
CO2 uitstoot 119 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Arvid Soeters
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
+31 (0)5 - 054 711 11
NL
Totaal € 15.950
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 15.950

Van Veldhuizen Zuidlaren BV
Verlengde Stationsweg 28
9471 PL Zuidlaren

050-5471111

van_veldhuizen

© van Veldhuizen 2024.

Powered by GW Management