Citroën C4 Cactus

1.2 A/T Shine

Alles over deze personenauto

Over de Citroën C4 Cactus

Kilometerstand 77.527 km
Bouwjaar 2016
Kleur Paars
Interieurkleur Donker grijs
Bekleding Stof
Transmissie Automaat
Brandstof Benzine
Carrosserievorm SUV
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
Bovag garantie 12 maanden
Onderhoudsboekje Onbekend
BTW/Marge marge
Kenteken KG-752-V
Wegenbelasting € 79 tot € 88 per kwartaal

APK: Nieuwe APK bij aflevering

Het is een praktische avonturier, deze Citroën C4 Cactus, een auto die in alle situaties zijn mannetje staat. Dit is een auto uit 2016, hij heeft een kilometerstand van 77527. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige driecilinder benzinemotor. Bij de uitrusting van deze Citroën horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

U kunt uw ogen op de weg houden, want het audiosysteem en het full map navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Citroën is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. De cruise control geeft elke flitser het nakijken. Natuurlijk behoren verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter ook tot de uitrusting van deze complete auto.

In de Citroën C4 Cactus heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Mocht zich een gevaarlijke situatie voordoen, dan geeft de Brake Assist extra remkracht en verkort de remweg.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

Deze auto staat in Zuidlaren

Na de samenvoeging van onze bedrijven in Groningen en Zuidlaren vindt u alle aangeboden occasions in Zuidlaren aan de Verlengde Stationsweg 28. Hier hebben we onze krachten gebundeld (alle medewerkers zijn meeverhuisd naar Zuidlaren) en leveren we behalve volledig gecontroleerde occasions ook onderhoud, reparatie en schadeherstel voor alle merken. Omdat we erkend Mitsubishi Service Center zijn, zult u merken dat het aanbod voor het grootste deel uit Mitsubishi 's bestaat, maar ook andere merken verkopen we zelf als ze door onze strenge controle komen. Al onze occasions worden pas afgeleverd nadat ze groot onderhoud hebben gehad en volledig gereinigd en gepoetst zijn. Dat we ze met een jaar Bovag garantie leveren en dat de afleveringskosten bij de prijs zijn inbegrepen spreekt dan ook voor zich. Dus als u zorgeloos rijplezier wilt ervaren dan bent u van harte welkom om de occasion van uw keuze te komen ervaren tijdens een vrijblijvende proefrit.

Afleveringskosten zijn bij vraagprijs inbegrepen

Technisch

Aantal versnellingen 5
Vermogen 82 pk
Aantal cilinders 3
Cilinderinhoud 1199cc
Topsnelheid 172 km/h
Gewicht 950 kg
Trekgewicht 725 kg
Wielbasis 260 cm
Lengte 416 cm
Breedte 173 cm
Hoogte 154 cm

Opties

Exterieur
Metaalkleur Buitenspiegels verwarmbaar Buitenspiegels elektrisch verstelbaar LED dagrijverlichting Lichtmetalen velgen 16" Dakrails Parkeersensor achter mistlampen voor Elektronische remkrachtverdeling Dimlichten automatisch
Infotainment
Navigatiesysteem full map Radio Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth Stuurwiel multifunctioneel Multimedia-voorbereiding
Interieur
Cruise control Boordcomputer Armsteun voor Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk Elektrische ramen voor Regensensor Buitentemperatuurmeter Stuur verstelbaar Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar Achterbank in delen neerklapbaar Airco (automatisch)
Veiligheid
Brake Assist System Bandenspanningscontrolesysteem Elektronisch Stabiliteits Programma Airbag(s) side voor Airbag bestuurder Airbag passagier Anti doorSlip Regeling Anti Blokkeer Systeem Airbag(s) hoofd voor Alarm klasse 1(startblokkering) Achteruitrijcamera
Milieu
Start/stop systeem
Overige
centrale vergrendeling met afstandsbediening extra getint glas achter Pack City

Milieu

EnergielabelB
Verbruik (snelweg) 3.9 liter per 100km
CO2 uitstoot 98 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Arvid Soeters
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
+31 (0)5 - 054 711 11
NL
Totaal € 12.950
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 12.950

Van Veldhuizen Zuidlaren BV
Verlengde Stationsweg 28
9471 PL Zuidlaren

050-5471111

van_veldhuizen

© van Veldhuizen 2024.

Powered by GW Management