Zoek opdracht
Wij zoeken uw gewenste auto

Op zoek naar een auto buiten onze voorraad?

Heeft u onze voorraad occasions doorgespit maar nog niet de perfecte auto gevonden?

Geen zorgen, wij staan klaar om u te assisteren bij het vinden van uw ideale voertuig. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij gaan voor u op zoek naar de auto die u wenst!

 

  • We kunnen uw zoekopdracht toevoegen aan onze interesselijst. We nemen dan geheel vrijblijvend contact met u op als er een voertuig binnenkomt die voldoet aan uw wensen vóórdat hij officieel in de verkoop gaat.
  • Snel een andere perfecte auto nodig? Met ons uitgebreide netwerk en sterke relaties met diverse autobedrijven kunnen wij ook gericht zoeken naar uw droomauto. Zelfs als u elders een auto heeft gezien maar liever bij uw vertrouwde autobedrijf koopt, kunnen wij u natuurlijk nog steeds van dienst zijn. Neem dus gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder!

 

Bel, kom langs of vul het formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vul hieronder uw gegevens in

Bel ons met uw vraag

Van Veldhuizen Zuidlaren 050-5471111

Lees hier het laatste nieuws of bekijk de actuele acties!

Nieuws

Prijzen van de nieuwe Mitsubishi COLT

De ideale allrounder is er vanaf € 21.990,-. De nieuwe generatie van de COLT komt met een slim ontwerp, efficiënte aandrijflijnen – waaronder een Full Hybrid – geavanceerde technologie en vele personalisatiemogelijkheden. Harold van Veldhuizen Aandrijflijnen De basismotor is een innovatieve 1.0-liter driecilinder benzinemotor met

Lees verder »

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Van Veldhuizen Nieuwsbrief.