Onderhoudsbeurt
Onderhoud en reparaties bij van Veldhuizen Zuidlaren

De onderhoudsbeurt van uw Mitsubishi

Onderhoud en reparaties worden uitgevoerd met originele Mitsubishi onderdelen en door Mitsubishi opgeleide monteurs. Hiermee bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en levensduur.

 

Maak een afspraak door te bellen of plan eenvoudig online en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

van Veldhuizen – Zuidlaren
Verlengde Stationsweg 28

9471 PL Zuidlaren
050-5471111

onderhoudsbeurt-bij-van-Veldhuizen-in-Zuidlaren

Elke klant ontvangt na een onderhoudsbeurt een persoonlijke MijnMitsubishi Card. Als dank voor het bezoek aan onze werkplaats en het gestelde vertrouwen in onze kwaliteit en service. Dit belonen wij met gratis 24/7-mobiliteitsservice in heel Europa, inclusief woonplaatsservice én met vervangend vervoer. Na elke onderhoudsbeurt verlengen wij uw card weer voor een jaar, of tot de eerstvolgende onderhoudsbeurt als die eerder wordt uitgevoerd.

 

 

ONDERHOUD ANDERE MERKEN

 

Van Veldhuizen Zuidlaren voert onderhoud uit aan (bijna) alle merken. In onze werkplaats beschikken we over moderne uitlees- en testapparatuur. Hiermee lokaliseren wij snel en efficiënt eventuele problemen.

Onze monteurs staan klaar om uw auto met vakkundigheid en zorg te onderhouden. Vertrouw op ons ervaren team voor betrouwbare service.

 

Heeft u geen Mitsubishi dan kunnen wij u ook Mobiliteitsservice aanbieden in combinatie met een onderhoudsbeurt voor maar € 39,95 per jaar of 20.000 km (wat het eerst aan bod komt). Voor een soortgelijke service betaalt u elders vaak meer dan €100,-. We houden van transparante communicatie zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

CADEAUTJE VOOR U!

 

Bij iedere onderhoudsbeurt ontvangt u een voucher die u in onze shop kunt verzilveren voor 50% korting op een wasprogramma.

FABRIEK VOORGESCHREVEN ONDERHOUD

 

Naast het periodiek onderhoud geeft de monteur advies over eventuele aanvullende werkzaamheden van het fabrieks-voorgeschreven onderhoud. Tijdens zijn werkzaamheden heeft de Mitsubishi-monteur ook een scherp oog voor eventuele slijtage. Zijn expertise helpt je zo een mogelijke duurdere reparatie, en daarmee extra kosten in de toekomst, te voorkomen.

DE VOORDELEN VAN ONDERHOUD BIJ VAN VELDHUIZEN

 
  • Officieel erkend Mitsubishi Servicecentrum met door Mitsubishi opgeleide monteurs.
  • Hoogste kwaliteit door gebruik van originele onderdelen en vakmanschap.
  • Eén aanspreekpunt voor al uw autozaken.
  • Gezelligheid van een professionele dorpsgarage.
  • Telefonisch overleg in geval van onverwachte kosten.
  • Veelal klaar terwijl u wacht met een kopje koffie en een krantje.
  • 2 jaar garantie op geleverde onderdelen.

 

Bel ons met uw vraag

van Veldhuizen Zuidlaren
050-5471111

Lees hier het laatste nieuws of bekijk de actuele acties!

nieuws-zomeractie
Nieuws

Zomer actie Mitsubishi bij van Veldhuizen

Zomer actie Mitsubishi bij van Veldhuizen Wacht niet langer! Bezoek onze showroom en ontdek hoe jij met je vakantiegeld kunt profiteren van deze unieke aanbiedingen. Al onze modellen zijn direct uit voorraad leverbaar en voorzien van aantrekkelijke registratievoordelen. Kies jouw favoriete Mitsubishi en geniet deze zomer van zorgeloos

Lees verder »
gratis-leenfietsen
Nieuws

Gratis elektrische leenfiets! bij van Veldhuizen

Gratis elektrische leenfiets! Bij van Veldhuizen We hebben 6 nieuwe elektrische fietsen aangeschaft die u gratis ter beschikking staan als uw auto bij ons in onderhoud is. Harold van Veldhuizen Gratis elektrische leenfiets! Als u bij het maken van een afspraak vermeldt dat u gebruik

Lees verder »
Nieuws

Prijzen van de nieuwe Mitsubishi COLT

De ideale allrounder is er vanaf € 22.490,- De nieuwe generatie van de COLT komt met een slim ontwerp, efficiënte aandrijflijnen – waaronder een Full Hybrid – geavanceerde technologie en vele personalisatiemogelijkheden. Harold van Veldhuizen Aandrijflijnen De basismotor is een innovatieve 1.0-liter driecilinder benzinemotor met

Lees verder »

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de van Veldhuizen Nieuwsbrief.

van Veldhuizen Zuidlaren BV
Verlengde Stationsweg 28
9471 PL Zuidlaren

050-5471111

van_veldhuizen

© van Veldhuizen 2024.

Powered by GW Management