MijnMitsubishi Card
De beste pechservice voor uw auto

MijnMitsubishi Card /Pechhulp

Voor onze trouwe klanten doen we graag iets extra’s. Daarom ontvangt elke klant na een onderhoudsbeurt een persoonlijke MijnMitsubishi Card. Als dank voor het bezoek aan onze werkplaats en het gestelde vertrouwen in onze kwaliteit en service. Dit belonen wij met gratis 24/7-mobiliteitsservice in heel Europa, inclusief woonplaatsservice én met vervangend vervoer. Na elke onderhoudsbeurt verlengen wij uw card weer voor een jaar, of tot de eerstvolgende onderhoudsbeurt als die eerder wordt uitgevoerd.

Geen Mitsubishi?

 

Heeft u geen Mitsubishi dan kunnen wij u ook pechhulp aanbieden in combinatie met een onderhoudsbeurt voor maar € 39,95 per jaar of 20.000 km (wat het eerst aan bod komt). Voor deze service betaalt u elders vaak meer dan €100,-.

Mitsubishi-53_0010-BEW_Wt

Bij pech bel:+31 20 851 22 77

 

U krijgt dan een keuzemenu om naar de juiste pechhulp doorgeschakeld te worden.

 

  • Binnen de fabrieksgarantie kies 1, uw Mitsubishi valt dan onder de MAP service
  • Buiten de fabrieksgarantie kies 2, uw Mitsubishi valt dan onder de Mobiliteitsservice

SERVICE BINNEN NEDERLAND

 

Bij pech onderweg bent u ervan verzekerd dat de auto ter plaatse wordt gerepareerd of zo nodig naar de dichtstbijzijnde Mitsubishi-dealer of Officeel Erkend Mitsubishi Service Center van Mitsubishi Motors wordt gebracht. 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

WOONPLAATSSERVICE


Deze aantrekkelijke pechhulp geldt ook in uw eigen woonplaats. Bijvoorbeeld als op een koude winterochtend de auto niet wil starten of als u per ongeluk de sleutels in de auto laat liggen. En zelfs wanneer u abusievelijk de verkeerde brandstof tankt. Met Mitsubishi Mobiliteitsservice blijft u altijd zorgeloos rijden!

SERVICE IN HET BUITENLAND


Ook in het buitenland, in heel Europa, kunt u bij pech onderweg op de Mitsubishi Mobiliteitsservice rekenen. Via het 24-uurs bereikbare alarmnummer krijgt u direct een Nederlands sprekende hulpverlener aan de lijn aan wie u uw verhaal kwijt kunt. Hij of zij onderneemt vervolgens alle noodzakelijke stappen om u weer zo snel mogelijk op weg te helpen.

VERVANGEND VERVOER

 

Met de MijnMitsubishi Card garandeert Mitsubishi Motors uw mobiliteit in binnen- en buitenland, ook als de auto niet op de dag van de pechmelding te repareren is. In dat geval heeft u recht op vervangend vervoer voor de duur van maximaal twee werkdagen.

INSTAPKEURING

Is er door ons langer dan 1 jaar geen onderhoud aan uw Mitsubishi gepleegd? Geen nood, maak dan afspraak voor een instapkeuring. Of beter nog, plan uw onderhoud en ontvang de pechservicepas gratis.

VOORDELEN VAN DE MIJNMITSUBISHI CARD

 
 
  • Gratis pechhulp in uw woonplaats, heel Nederland en heel Europa
  • Reparatie ter plaatse of zo nodig sleephulp naar de dichtstbijzijnde Mitsubishi-dealer of Erkend Mitsubishi Servicecentrum.
  • Vakkundige hulp met merkspecialistische kennis en gereedschap
  • Gratis vervangend vervoerdekking (max. 2 werkdagen)
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Maakt andere (betaalde) hulpdiensten overbodig.

Lees voor de exacte voorwaarden, rechten en plichten de Algemene Voorwaarden voor:

  

Declaraties voor Mitsubishi Assistance Package kunnen online worden ingediend via deze link

 

 
 

Voor het indienen van declaraties kun je gebruik maken van onderstaand adres. Voeg altijd het declaratieformulier bij. Dat versnelt de afhandeling van je declaraties. Klik hier voor het declaratieformulier.

 

Mitsubishi Mobiliteitsservice
Afdeling Declaraties
Postzone A3A
Antwoordnummer 93352
2509 WB Den Haag

Telefoonnummer: +31 (0)20 851 2277

Bel ons met uw vraag

van Veldhuizen Zuidlaren
050-5471111

Lees hier het laatste nieuws of bekijk de actuele acties!

nieuws-zomeractie
Nieuws

Zomer actie Mitsubishi bij van Veldhuizen

Zomer actie Mitsubishi bij van Veldhuizen Wacht niet langer! Bezoek onze showroom en ontdek hoe jij met je vakantiegeld kunt profiteren van deze unieke aanbiedingen. Al onze modellen zijn direct uit voorraad leverbaar en voorzien van aantrekkelijke registratievoordelen. Kies jouw favoriete Mitsubishi en geniet deze zomer van zorgeloos

Lees verder »
gratis-leenfietsen
Nieuws

Gratis elektrische leenfiets! bij van Veldhuizen

Gratis elektrische leenfiets! Bij van Veldhuizen We hebben 6 nieuwe elektrische fietsen aangeschaft die u gratis ter beschikking staan als uw auto bij ons in onderhoud is. Harold van Veldhuizen Gratis elektrische leenfiets! Als u bij het maken van een afspraak vermeldt dat u gebruik

Lees verder »
Nieuws

Prijzen van de nieuwe Mitsubishi COLT

De ideale allrounder is er vanaf € 22.490,- De nieuwe generatie van de COLT komt met een slim ontwerp, efficiënte aandrijflijnen – waaronder een Full Hybrid – geavanceerde technologie en vele personalisatiemogelijkheden. Harold van Veldhuizen Aandrijflijnen De basismotor is een innovatieve 1.0-liter driecilinder benzinemotor met

Lees verder »

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de van Veldhuizen Nieuwsbrief.

van Veldhuizen Zuidlaren BV
Verlengde Stationsweg 28
9471 PL Zuidlaren

050-5471111

van_veldhuizen

© van Veldhuizen 2024.

Powered by GW Management