Nieuwe auto's
Ook dat kan bij Van Veldhuizen in Zuidlaren

Op zoek naar een nieuwe auto?

Wij leveren ook nieuwe personenwagens, lichte bedrijfswagens en zeer jong gebruikte auto’s die nog in de fabrieksgarantie zitten. Van diverse merken, volledig naar uw wens en voorzien van originele accessoires. Omdat we officieel erkend Mitsubishi Servicecentrum zijn en ruim 25 jaar Mitsubishi dealer zijn geweest, hebben we uiteraard veel affiniteit met het merk Mitsubishi. Maar als merkonafhankelijk verkooppunt, kunnen we u een objectief advies geven en u de auto bieden die echt het beste bij u past. Hierbij bieden we concurrerende prijzen en ook de fabrieksgarantie is natuurlijk gewaarborgd. 


Neem gerust contact met ons op voor het doornemen van uw wensen.

 

Uw auto inruilen

 

Bij de aanschaf van uw auto kunt u uiteraard ook uw auto inruilen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of loop bij ons binnen. Wij kopen en verkopen occasions van alle automerken en zijn eveneens officieel erkend Mitsubishi Servicecentrum.

Laat ons een taxatie doen.

Vul hieronder uw gegevens in

Bel ons met uw vraag

Van Veldhuizen Zuidlaren 050-5471111

Lees hier het laatste nieuws of bekijk de actuele acties!

Nieuws

Prijzen van de nieuwe Mitsubishi COLT

De ideale allrounder is er vanaf € 21.990,-. De nieuwe generatie van de COLT komt met een slim ontwerp, efficiënte aandrijflijnen – waaronder een Full Hybrid – geavanceerde technologie en vele personalisatiemogelijkheden. Harold van Veldhuizen Aandrijflijnen De basismotor is een innovatieve 1.0-liter driecilinder benzinemotor met

Lees verder »

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Van Veldhuizen Nieuwsbrief.