Welke diesel moet ik tanken?

Diesel tanken bij van Veldhuizen

Diesel heeft wel eens een negatieve klank., maar er komen echter steeds meer innovatieve oplossingen die de uitstoot van milieubelastende stoffen in uitlaatgassen beperken bij het rijden op diesel zoals Ad Blue. Diesel en benzine zijn niet uitwisselbaar. In een motor vindt verbranding van brandstof plaats waardoor de zuigers in beweging komen. In een benzinemotor gebeurt het ontsteken met behulp van een vonk, opgewekt door bougies. In een dieselmotor komt de brandstof zelf tot ontbranding door compressie. Dat vereist een ander brandstofmengsel.

Shell biedt 2 typen diesel:

 

De unieke formule van Shell V-Power Diesel zorgt voor een effectievere verbranding waardoor de prestaties van uw motor tot 100% worden hersteld. De vorming van vuilafzettingen op de motoronderdelen worden voorkomen en bestaande vuilafzettingen kunnen zelfs worden verwijderd. De baanbrekende Shell DYNAFLEX-technologie bevat actief reinigende moleculen waardoor uw motor schoner en efficiënter wordt, met betere prestaties.


Shell FuelSave Diesel is ontwikkeld om meer energie uit elke druppel brandstof te halen. De reinigende toevoegingen in deze brandstof helpen de vorming van vuilafzettingen op injectoren te voorkomen. Hierdoor wordt het rendement van de verbranding verhoogd, wat bijdraagt aan een lager brandstofverbruik vanaf de eerste tankbeurt.

WELKE DIESEL MOET IK TANKEN?

 

Shell V-Power Diesel en Shell FuelSave Diesel zijn geschikt voor ieder dieselmotor. U kunt zonder problemen van elke diesel overstappen. Er zijn geen aanpassingen aan uw voertuig nodig. 

 

Naast de efficiënte verbranding die de Shell V-Pover Diesel u biedt, kan de Shell FuelSave Diesel met speciale toevoegingen al vanaf het eerste moment al bijdragen aan het verlagen van uw brandstofverbruik.

VERKEERD GETANKT, WAT NU?


Even niet opgelet en diesel in plaats van benzine getankt? Of vice versa? Laat je auto staan en start de motor niet. 

 

Informeer de medewerker van het Shell-service tankstation.

Heb je de motor gestart en ben je eventueel doorgereden? Stop dan zo snel mogelijk op een veilige plek langs de kant van de weg en zet de motor uit. Bel om je auto te laten wegslepen. De motor zal moeten worden onderzocht om de eventuele schade te bepalen. Let vooral tijdens het tanken in het buitenland goed op, daar kan de brandstof met een andere naam worden aangeduid. In Frankrijk wordt bijvoorbeeld Euro 95 E10 benzine SP95-E10 genoemd, maar door het CEN-label E10 is deze brandstofsoort toch goed te herkennen.

Bel ons met uw vraag

van Veldhuizen Zuidlaren
050-5471111

Lees hier het laatste nieuws of bekijk de actuele acties!

nieuws-zomeractie
Nieuws

Zomer actie Mitsubishi bij van Veldhuizen

Zomer actie Mitsubishi bij van Veldhuizen Wacht niet langer! Bezoek onze showroom en ontdek hoe jij met je vakantiegeld kunt profiteren van deze unieke aanbiedingen. Al onze modellen zijn direct uit voorraad leverbaar en voorzien van aantrekkelijke registratievoordelen. Kies jouw favoriete Mitsubishi en geniet deze zomer van zorgeloos

Lees verder »
gratis-leenfietsen
Nieuws

Gratis elektrische leenfiets! bij van Veldhuizen

Gratis elektrische leenfiets! Bij van Veldhuizen We hebben 6 nieuwe elektrische fietsen aangeschaft die u gratis ter beschikking staan als uw auto bij ons in onderhoud is. Harold van Veldhuizen Gratis elektrische leenfiets! Als u bij het maken van een afspraak vermeldt dat u gebruik

Lees verder »
Nieuws

Prijzen van de nieuwe Mitsubishi COLT

De ideale allrounder is er vanaf € 22.490,- De nieuwe generatie van de COLT komt met een slim ontwerp, efficiënte aandrijflijnen – waaronder een Full Hybrid – geavanceerde technologie en vele personalisatiemogelijkheden. Harold van Veldhuizen Aandrijflijnen De basismotor is een innovatieve 1.0-liter driecilinder benzinemotor met

Lees verder »

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de van Veldhuizen Nieuwsbrief.

van Veldhuizen Zuidlaren BV
Verlengde Stationsweg 28
9471 PL Zuidlaren

050-5471111

van_veldhuizen

© van Veldhuizen 2024.

Powered by GW Management