Welke benzine moet ik tanken?

Benzine tanken bij Van Veldhuizen

Benzine is één van de meest voorkomende brandstoffen voor personenauto’s en motoren. In Europa wordt sinds de jaren 90 van de vorige eeuw ongelode benzine verkocht. Euro 95 en Superplus 98 zijn de bekende benzinesoorten in Nederland. Bij Shell heeft Euro 95 benzine de merknaam Shell FuelSave Euro 95. Ook leveren wij Shell V-Pover Benzine met een octaangetal van minimaal 98. Beide brandstoffen zijn verrijkt met DYNAFLEX-technologie. Speciaal ontwikkeld om je motor te beschermen met behulp van wrijvingsverminderende en reinigende moleculen.
benzine bij van veldhuizen in zuidlaren

Vanaf 1 oktober 2019 is het percentage bio-ethonal verhoogd om zo de CO₂-uitstoot te verminderen. Euro 95 E5 is vervangen door Euro 95 E10. Welk octaangetal geschikt is voor de motor van je auto hangt af van de octaanbehoefte die wordt aangegeven door de fabrikant. Meer dan 90% van benzinevoertuigen is geschikt voor Euro 95 E10.

 

Op e10check.nl kan je controleren of je voertuig geschikt is voor Euro 95 E10. In het geval je auto niet geschikt is, kan je Shell V-Power Benzine gebruiken. Deze bevat geen bio-ethanol. Is je auto geschikt voor Euro 95 dan kan je ook altijd Shell V-Power Benzine tanken.

Bel ons met uw vraag

Van Veldhuizen Zuidlaren 050-5471111

Lees hier het laatste nieuws of bekijk de actuele acties!

schadehersteller
Nieuws

Autoschadehersteller/ Autospuiter

Wij zijn op zoek naar een:Schadehersteller/ autospuiter Vacature: Eerste Autoschadehersteller/ Autospuiter Wij zijn Mitsubishi specialist in Zuidlaren. Ons familiebedrijf bestaat al meer dan 50 jaar. Ons enthousiaste team combineert gastvrijheid en gemoedelijkheid met professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit om onze klanten goed van dienst te kunnen

Lees verder »
Nieuws

Prijzen van de nieuwe Mitsubishi COLT

De ideale allrounder is er vanaf € 21.990,-. De nieuwe generatie van de COLT komt met een slim ontwerp, efficiënte aandrijflijnen – waaronder een Full Hybrid – geavanceerde technologie en vele personalisatiemogelijkheden. Harold van Veldhuizen Aandrijflijnen De basismotor is een innovatieve 1.0-liter driecilinder benzinemotor met

Lees verder »

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Van Veldhuizen Nieuwsbrief.

Van Veldhuizen Zuidlaren BV
Verlengde Stationsweg 28
9471 PL Zuidlaren

050-5471111

van_veldhuizen

© van Veldhuizen 2024.

Powered by GW Management