Uw auto weer netjes
Moderne wasstraat

Wassen bij van Veldhuizen Zuidlaren

Voor onze moderne roll-over wasstraat hebben we wasprogramma’s van €8,95 tot €16,95. 

Met het programma Perfect komt uw auto gewassen en als gepoetst uit de wasstraat, mits het interval tussen de wasbeurten niet te lang is. Voor het losweken van hardnekkig vuil kunt u gebruik maken van onze voorsproeier (€0,50) en met onze stofzuiger (€0,50) kunt u ook uw interieur weer netjes maken.

 

In een aantal gemeenten is het niet toegestaan om je auto op straat of op de oprit te wassen en kan zelfs een boete opleveren tot wel 440 euro. Dit heeft te maken met het milieu en riolering. Vooral in nieuwbouwwijken zijn er gescheiden rioolsystemen aangelegd. De straatputten zijn bedoeld om alleen ‘schoon’ regenwater af te voeren. Dat water komt direct in het oppervlaktewater en bodem terecht, zonder eerst gezuiverd te worden. Na een wasbeurt op straat komen schadelijke stoffen dan ook rechtstreeks in het oppervlaktewater terecht. Het gaat bijvoorbeeld om olie- en rubberresten, shampoos en zware metalen. Naast de riolering komt het (vuile) water natuurlijk voor een deel direct in de bodem terecht via de voegen in de straatstenen.

 

In de gemeente Zuidlaren geldt dit verbod niet, maar natuurlijk proberen we het milieu zo min mogelijk te schaden. Laat daarom uw auto wassen in de wasstraat. Mocht u wel zelf de auto willen wassen in de openbare ruimte, gebruik dan shampoo die biologisch afbreekbaar is. Vraag erna in de Shell-shop.

Wassen en stofzuigen van de auto

wasstraat Van Veldhuizen

Naast het pand aan de Verlengde Stationsweg 28 in Zuidlaren vindt u onze volautomatische wasstraat. Hier wordt u auto in een handomdraai veilig en milieuvriendelijk gewassen. Het vuil dat van uw auto komt wordt opgevangen en door een gespecialiseerd bedrijf opgehaald en verwerkt en komt zo dus niet in het riool terecht.


Mocht uw auto erg vies zijn, kunt u voor het losweken van hardnekkig vuil het voorsproeimiddel gebruiken bij de ingang van de wasstraat. Tegen betaling van 50 eurocent heeft u ruimschoots de tijd om het hardnekkige vuil in te spuiten.


De kaartjes voor de wasstraat zijn verkrijgbaar in de Shell-shop. Hier kunnen ze u ook adviseren over de verschillende wasprogramma’s.

stofzuiger wasstraat Van Veldhuizen Zuidlaren

Na een bezoek aan de wasstraat heeft u de mogelijkheid om uw auto grondig te stofzuigen voordat u weer fris de weg op gaat. Dit zorgt ervoor dat uw auto van binnen net zo schoon is als van buiten. Met behulp van de stofzuiger kunt u alle kruimels, stof en vuil uit uw auto verwijderen, waardoor een opgeruimd interieur ontstaat. 

 

Het is een handige service die wordt aangeboden om uw rijervaring nog aangenamer te maken. Neem dus gerust de tijd om uw auto van binnen en van buiten weer helemaal op te frissen voordat u uw reis vervolgt.

Bel ons met uw vraag

van Veldhuizen Zuidlaren
050-5471111

Lees hier het laatste nieuws of bekijk de actuele acties!

nieuws-zomeractie
Nieuws

Zomer actie Mitsubishi bij van Veldhuizen

Zomer actie Mitsubishi bij van Veldhuizen Wacht niet langer! Bezoek onze showroom en ontdek hoe jij met je vakantiegeld kunt profiteren van deze unieke aanbiedingen. Al onze modellen zijn direct uit voorraad leverbaar en voorzien van aantrekkelijke registratievoordelen. Kies jouw favoriete Mitsubishi en geniet deze zomer van zorgeloos

Lees verder »
gratis-leenfietsen
Nieuws

Gratis elektrische leenfiets! bij van Veldhuizen

Gratis elektrische leenfiets! Bij van Veldhuizen We hebben 6 nieuwe elektrische fietsen aangeschaft die u gratis ter beschikking staan als uw auto bij ons in onderhoud is. Harold van Veldhuizen Gratis elektrische leenfiets! Als u bij het maken van een afspraak vermeldt dat u gebruik

Lees verder »
Nieuws

Prijzen van de nieuwe Mitsubishi COLT

De ideale allrounder is er vanaf € 22.490,- De nieuwe generatie van de COLT komt met een slim ontwerp, efficiënte aandrijflijnen – waaronder een Full Hybrid – geavanceerde technologie en vele personalisatiemogelijkheden. Harold van Veldhuizen Aandrijflijnen De basismotor is een innovatieve 1.0-liter driecilinder benzinemotor met

Lees verder »

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de van Veldhuizen Nieuwsbrief.

van Veldhuizen Zuidlaren BV
Verlengde Stationsweg 28
9471 PL Zuidlaren

050-5471111

van_veldhuizen

© van Veldhuizen 2024.

Powered by GW Management