Schadeherstel
In eigen beheer

Waarom Schadeherstel bij Van Veldhuizen?

ONGELUKJE?

Ook autoschadeherstel doen wij geheel in eigen beheer. U bent dus verzekerd van kwalitatief hoogwaardig herstel, snelle afhandeling en het gebruik van originele onderdelen. Wij ontzorgen u graag en helpen met het invullen van de schadeformulieren, contact met de verzekering tot de reparatie van de auto. Uiteraard wordt ook vervangend vervoer geregeld.

 

Schadeherstel in eigen beheer

Ruit- en blikschadeherstel doen wij geheel in eigen beheer. U bent dus verzekerd van kwalitatief hoogwaardig herstel, snelle afhandeling en het gebruik van originele onderdelen. Uiteraard hebben wij ook alle kennis en specialiteit in huis om, indien nodig, de ADAS systemen (Advance Driver Assistance Systems) opnieuw te kalibreren.

Plan online uw afspraak

Maak een afspraak door te bellen of plan eenvoudig online en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Van Veldhuizen – Zuidlaren
Verlengde Stationsweg 28

9471 PL Zuidlaren
050-5471111

Bel ons met uw vraag

Van Veldhuizen Zuidlaren 050-5471111

Lees hier het laatste nieuws of bekijk de actuele acties!

Nieuws

Prijzen van de nieuwe Mitsubishi COLT

De ideale allrounder is er vanaf € 21.990,-. De nieuwe generatie van de COLT komt met een slim ontwerp, efficiënte aandrijflijnen – waaronder een Full Hybrid – geavanceerde technologie en vele personalisatiemogelijkheden. Harold van Veldhuizen Aandrijflijnen De basismotor is een innovatieve 1.0-liter driecilinder benzinemotor met

Lees verder »

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Van Veldhuizen Nieuwsbrief.