Shell Service Station
van Veldhuizen Zuidlaren
Bij ons Shell tankstation verkopen we hoogwaardige brandstoffen.

Update Shell Service Station van Veldhuizen Zuidlaren

Ook onze shop is klaar voor de toekomt!

 

Ook in onze shop, die bij het tankstation hoort, hebben de nodige veranderingen plaats gevonden. Er zijn twee zelfscans geplaatst zodat klanten zelf hun tankbeurt, wasprogramma en andere aankopen kunnen afrekenen.

 

Omdat de supermarkten vanaf 1 juli geen sigaretten meer mogen verkopen, verwachten we veel drukte in de shop. Om lange rijen te voorkomen hebben we de zelfscans geplaatst in combinatie met een machine die contant geld aanneemt en terug betaalt. De zelfscans zijn enthousiast ontvangen door klanten!

 

Verder is er een mooie, grote nieuwe koelkast geplaatst die de shop een moderne uitstraling geeft.

shop-bij-van-Veldhuizen
shop-bij-van-Veldhuizen

Shell Service Station van Veldhuizen Zuidlaren

Bij ons Shell tankstation verkopen we hoogwaardige brandstoffen.

 

 

WAAROM STEEDS MEER MENSEN BIJ ONS V-POWER/
V-POWER DIESEL TANKEN?

 

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van V-power en V-powerdiesel. Deze brandstoffen zijn met name geschikt voor motoren en voertuigen die weinig gebruikt worden (omdat het minder snel veroudert en een veel groter reinigend vermogen heeft dan Shell Diesel/ Shell FuelSave Euro 95), maar ook voor buitenboordmotoren, grasmaaiers, aggregaten en zaagmachines (omdat de verbranding veel schoner is en minder stinkt).

 

 

Ook voor auto’s waar hoge prestaties van gevraagd worden omdat het octaangehalte hoger is dan bij Shell FuelSave Euro 95 biedt V-power 98 voordelen.

 

V-power en V-power diesel bieden onze beste bescherming tegen slijtage en corrosie, reinigt de belangrijkste motoronderdelen, herstelt tot 100% van de motorprestaties en vermindert het brandstofverbruik van uw motor.

 

 

WE VERKOPEN OOK LPG!

Tijdens de openingstijden van onze shop verkopen we LPG.

Welke diesel moet ik tanken?

  

Diesel heeft wel eens een negatieve klank., maar er komen echter steeds meer innovatieve oplossingen die de uitstoot van milieubelastende stoffen in uitlaatgassen beperken bij het rijden op diesel zoals Ad Blue.

 

Diesel en benzine zijn niet uitwisselbaar. In een motor vindt verbranding van brandstof plaats waardoor de zuigers in beweging komen. In een benzinemotor gebeurt het ontsteken met behulp van een vonk, opgewekt door bougies.

 

Meer info over diesel

WELKE BENZINE MOET IK TANKEN?

 

Benzine is één van de meest voorkomende brandstoffen voor personenauto’s en motoren. In Europa wordt sinds de jaren 90 van de vorige eeuw ongelode benzine verkocht. Euro 95 en Superplus 98 zijn de bekende benzinesoorten in Nederland. Bij Shell heeft Euro 95 benzine de merknaam Shell FuelSave Euro 95.

 

Ook leveren wij Shell V-Pover Benzine met een octaangetal van minimaal 98. Beide brandstoffen zijn verrijkt met DYNAFLEX-technologie. Speciaal ontwikkeld om je motor te beschermen met behulp van wrijvingsverminderende en reinigende moleculen.
 

Meer info over benzine

LPG Autogas

  

Autogas is minder schadelijk voor het milieu dan benzine en diesel en resulteert in een 10-15% lagere CO2-uitstoot dan rijden op benzine. Uit TNO onderzoek blijkt dat de uitstoot van stikstofdioxide (NOx) bij autogas maar liefst 37 keer minder is dan bij diesel en de helft minder dan bij benzine.

 

De uitstoot van schadelijke roetdeeltjes (fijnstof, PM10) is met autogas bijna 10 keer minder dan bij diesel en bijna anderhalf keer minder dan bij benzine. Rijden op autogas is dus kiezen voor een voordelige én schone brandstof.

 

Meer info over LPG autogas

Verder kunnen we adviseren welke Shell motorolie het beste is voor uw auto en verkopen we diverse andere autobenodigdheden. Ook voor frisdrank en versnaperingen kunt u in onze shop terecht.

Bel ons met uw vraag

van Veldhuizen Zuidlaren
050-5471111

Lees hier het laatste nieuws of bekijk de actuele acties!

nieuws-zomeractie
Nieuws

Zomer actie Mitsubishi bij van Veldhuizen

Zomer actie Mitsubishi bij van Veldhuizen Wacht niet langer! Bezoek onze showroom en ontdek hoe jij met je vakantiegeld kunt profiteren van deze unieke aanbiedingen. Al onze modellen zijn direct uit voorraad leverbaar en voorzien van aantrekkelijke registratievoordelen. Kies jouw favoriete Mitsubishi en geniet deze zomer van zorgeloos

Lees verder »
gratis-leenfietsen
Nieuws

Gratis elektrische leenfiets! bij van Veldhuizen

Gratis elektrische leenfiets! Bij van Veldhuizen We hebben 6 nieuwe elektrische fietsen aangeschaft die u gratis ter beschikking staan als uw auto bij ons in onderhoud is. Harold van Veldhuizen Gratis elektrische leenfiets! Als u bij het maken van een afspraak vermeldt dat u gebruik

Lees verder »
Nieuws

Prijzen van de nieuwe Mitsubishi COLT

De ideale allrounder is er vanaf € 22.490,- De nieuwe generatie van de COLT komt met een slim ontwerp, efficiënte aandrijflijnen – waaronder een Full Hybrid – geavanceerde technologie en vele personalisatiemogelijkheden. Harold van Veldhuizen Aandrijflijnen De basismotor is een innovatieve 1.0-liter driecilinder benzinemotor met

Lees verder »

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de van Veldhuizen Nieuwsbrief.

van Veldhuizen Zuidlaren BV
Verlengde Stationsweg 28
9471 PL Zuidlaren

050-5471111

van_veldhuizen

© van Veldhuizen 2024.

Powered by GW Management