Shell Servicestation
Kom voordelig tanken en wassen aan de Verlengde Stationsweg 28 in Zuidlaren

Shell Service Station Van Veldhuizen Zuidlaren

DESKUNDIG SERVICE-TEAM

 
 

Hier staat een enthousiast en deskundig service-team voor uw klaar. Zij verkopen naast brandstof ook kaartjes voor de wasstraat en versnaperingen. Tevens kunnen zij u adviseren over juiste motorolie voor uw auto en de diverse andere autobenodigdheden. Dit alles wordt gecombineerd met een portie persoonlijk contact met onze klanten. Wij hopen u snel te mogen begroeten!

WELKE BENZINE MOET IK TANKEN?

 

Benzine is één van de meest voorkomende brandstoffen voor personenauto’s en motoren. In Europa wordt sinds de jaren 90 van de vorige eeuw ongelode benzine verkocht. Euro 95 en Superplus 98 zijn de bekende benzinesoorten in Nederland. Bij Shell heeft Euro 95 benzine de merknaam Shell FuelSave Euro 95.

 

Ook leveren wij Shell V-Pover Benzine met een octaangetal van minimaal 98. Beide brandstoffen zijn verrijkt met DYNAFLEX-technologie. Speciaal ontwikkeld om je motor te beschermen met behulp van wrijvingsverminderende en reinigende moleculen.
 

Meer info over benzine

Welke diesel moet ik tanken?

  

Diesel heeft wel eens een negatieve klank., maar er komen echter steeds meer innovatieve oplossingen die de uitstoot van milieubelastende stoffen in uitlaatgassen beperken bij het rijden op diesel zoals Ad Blue.

 

Diesel en benzine zijn niet uitwisselbaar. In een motor vindt verbranding van brandstof plaats waardoor de zuigers in beweging komen. In een benzinemotor gebeurt het ontsteken met behulp van een vonk, opgewekt door bougies.

 

Meer info over diesel

LPG Autogas

  

Autogas is minder schadelijk voor het milieu dan benzine en diesel en resulteert in een 10-15% lagere CO2-uitstoot dan rijden op benzine. Uit TNO onderzoek blijkt dat de uitstoot van stikstofdioxide (NOx) bij autogas maar liefst 37 keer minder is dan bij diesel en de helft minder dan bij benzine.

 

De uitstoot van schadelijke roetdeeltjes (fijnstof, PM10) is met autogas bijna 10 keer minder dan bij diesel en bijna anderhalf keer minder dan bij benzine. Rijden op autogas is dus kiezen voor een voordelige én schone brandstof.

 

Meer info over LPG autogas

WAT IS ADBLUE?

 

De meerderheid van zware bedrijfswagens, maar ook sommige lichtere bedrijfswagens en personenauto’s gebruiken AdBlue. 

AdBlue is een in water oplosbare vloeistof, speciaal ontwikkeld om uitlaatgassen te behandelen en ervoor te zorgen dat voertuigen voldoen aan de emissienorm.

 

Meer info over ADBLUE

Bel ons met uw vraag

Van Veldhuizen Zuidlaren 050-5471111

Lees hier het laatste nieuws of bekijk de actuele acties!

Nieuws

Prijzen van de nieuwe Mitsubishi COLT

De ideale allrounder is er vanaf € 21.990,-. De nieuwe generatie van de COLT komt met een slim ontwerp, efficiënte aandrijflijnen – waaronder een Full Hybrid – geavanceerde technologie en vele personalisatiemogelijkheden. Harold van Veldhuizen Aandrijflijnen De basismotor is een innovatieve 1.0-liter driecilinder benzinemotor met

Lees verder »

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Van Veldhuizen Nieuwsbrief.