Ruitenservice
Ruitschade? Met de ruitenservice wordt de reparatie of vervanging van de voorruit altijd door vakmensen uitgevoerd.

Waarom Ruitenservice bij Van Veldhuizen?

ruitschade-naar-van-Veldhuizen

HELDERE KIJK OP VOORRUIT TECHNIEK

 

De voorruit is een belangrijk onderdeel van uw auto. Hij beschermt tegen weer en wind, biedt optimaal zicht op het verkeer, maakt deel uit van de stroomlijn en draagt bij aan de stevigheid van de carrosserie. Tegenwoordig komt daar nog eens moderne technologie bij, zoals regen- en lichtsensoren of de camera van de Lane Departure Warning die in de voorruit verwerkt kan zitten. Wij hebben dan ook alle kennis en specialiteit in huis om de ADAS systemen (Advance Driver Assistance Systems) opnieuw te kalibreren.

 

Daarom is het zaak dat de reparatie of vervanging van de voorruit door vakmensen wordt uitgevoerd. Bij ons bent u voor alles aan het vertrouwde adres.

ruitschade-naar-van-veldhuizen-in-zuidlaren

RUITSCHADEHERSTEL BIJ Van Veldhuizen

 
Mitsubishi Nederland heeft afspraken gemaakt met bijna alle verzekeringsmaatschappijen van Nederland. Hierdoor betaal je altijd hetzelfde als bij de universele garage of glashersteller, met dezelfde voorwaarden wat betreft het eigen risico.   Een sterretje in de voorruit? We herstellen dit vrijwel geheel onzichtbaar. En bij vervanging plaatsen we een originele voorruit terug. Ook wordt de voorruit tijdens een servicebeurt altijd gecontroleerd. Is reparatie of vervanging nodig, dan regelen we alles van A tot Z. Dus ook de administratieve afwikkeling met de verzekering. Een hele zorg minder!

Plan online uw afspraak

Maak een afspraak door te bellen of plan eenvoudig online en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Van Veldhuizen – Zuidlaren
Verlengde Stationsweg 28

9471 PL Zuidlaren
050-5471111

WAAROM RUITREPARATIE bij Van Veldhuizen in Zuidlaren?


De voor- en achterruit van de hedendaagse auto’s zijn verlijmd met de carrosserie. Door deze vaste verbinding bepalen zij voor een belangrijk deel de stijfheid van de carrosserie. Dit betekent ook dat er veel spanning op de ruit staat. Een achterruit zal versplinteren wanneer daar met kracht een hard voorwerp tegenaan komt, maar een voorruit is voor de veiligheid gelaagd wat dit versplinteren voorkomt.

 

Wel kan door bijvoorbeeld een opspringend steentje een ster in de ruit ontstaan. Als je er snel bij bent kan de ruit nog worden gerepareerd met gespecialiseerde techniek. Wacht niet te lang, de kans bestaat dat de ster een scheur wordt en dan moet de ruit in zijn geheel worden vervangen, wat hoge kosten met zich meebrengt. Om dat te voorkomen, vergoeden de meeste auto- verzekeraars sterreparaties volledig, zonder dat het eigen risico wordt aangesproken.

 

DE VOORDELEN VAN DE RUITENSERVICE:

 
  • Alle service aan uw auto op één vertrouwd adres.
  • Wij verzorgen ook de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij.
  • Uitsluitend gebruik van originele ruiten.
  • De fabrieksgarantie blijft geldig.
  • 1 jaar garantie op elke ruitreparatie.
  • Merkspecialistische kennis en vakmanschap.

Bel ons met uw vraag

Van Veldhuizen Zuidlaren 050-5471111

Lees hier het laatste nieuws of bekijk de actuele acties!

nieuws-zomeractie
Nieuws

Zomer actie Mitsubishi bij van Veldhuizen

Zomer actie Mitsubishi bij van Veldhuizen Wacht niet langer! Bezoek onze showroom en ontdek hoe jij met je vakantiegeld kunt profiteren van deze unieke aanbiedingen. Al onze modellen zijn direct uit voorraad leverbaar en voorzien van aantrekkelijke registratievoordelen. Kies jouw favoriete Mitsubishi en geniet deze zomer van zorgeloos

Lees verder »
gratis-leenfietsen
Nieuws

Gratis elektrische leenfiets! bij van Veldhuizen

Gratis elektrische leenfiets! Bij van Veldhuizen We hebben 6 nieuwe elektrische fietsen aangeschaft die u gratis ter beschikking staan als uw auto bij ons in onderhoud is. Harold van Veldhuizen Gratis elektrische leenfiets! Als u bij het maken van een afspraak vermeldt dat u gebruik

Lees verder »
Nieuws

Prijzen van de nieuwe Mitsubishi COLT

De ideale allrounder is er vanaf € 22.490,- De nieuwe generatie van de COLT komt met een slim ontwerp, efficiënte aandrijflijnen – waaronder een Full Hybrid – geavanceerde technologie en vele personalisatiemogelijkheden. Harold van Veldhuizen Aandrijflijnen De basismotor is een innovatieve 1.0-liter driecilinder benzinemotor met

Lees verder »

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Van Veldhuizen Nieuwsbrief.