Uitdeuken zonder spuiten
Kleine beschadiging of een kleine deuk waarbij de lak niet beschadigd is

Waarom uitdeuken zonder spuiten?

Soms heeft uw auto alleen een kleine beschadiging of een kleine deuk waarbij de lak niet beschadigd is. Bijvoorbeeld in de deur. Dan is het vaak mogelijk om dit te laten repareren door middel van ‘uitdeuken zonder spuiten’ ook wel restylen genoemd.

 

De deuk wordt er dan door gespecialiseerde medewerkers snel en vakkundig uitgehaald. Het zijn speciale technieken die veel oefening, precisie en coördinatie vereisen. Met een soort speciale golfsticks wordt de deuk er van binnenuit uitgewreven. Als het niet mogelijk is om de achterkant van de deuk te bereiken kunnen ze er ook worden uitgetrokken met klemmetjes die op de deuk gelijmd worden. Hiermee kan de deuk er uitgetrokken worden.

 

Uw schade kan zo snel en tegen relatief lage kosten verwijderd worden. Kom gerust langs met uw auto en we kijken naar de mogelijkheden.

Plan online uw afspraak

Maak een afspraak door te bellen of plan eenvoudig online en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Van Veldhuizen – Zuidlaren
Verlengde Stationsweg 28

9471 PL Zuidlaren
050-5471111

Bel ons met uw vraag

Van Veldhuizen Zuidlaren 050-5471111

Lees hier het laatste nieuws of bekijk de actuele acties!

Nieuws

Prijzen van de nieuwe Mitsubishi COLT

De ideale allrounder is er vanaf € 22.490,- De nieuwe generatie van de COLT komt met een slim ontwerp, efficiënte aandrijflijnen – waaronder een Full Hybrid – geavanceerde technologie en vele personalisatiemogelijkheden. Harold van Veldhuizen Aandrijflijnen De basismotor is een innovatieve 1.0-liter driecilinder benzinemotor met

Lees verder »

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Van Veldhuizen Nieuwsbrief.