Zomer actie Mitsubishi bij van Veldhuizen

Wacht niet langer! Bezoek onze showroom en ontdek hoe jij met je vakantiegeld kunt profiteren van deze unieke aanbiedingen. Al onze modellen zijn direct uit voorraad leverbaar en voorzien van aantrekkelijke registratievoordelen. Kies jouw favoriete Mitsubishi en geniet deze zomer van zorgeloos rijplezier.
Harold-van-Veldhuizen4
Harold van Veldhuizen

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Ontdek de perfecte balans tussen kracht en efficiëntie met de sportieve Mitsubishi Eclipse Cross PHEV. Profiteer van royaal registratievoordeel en rijd extra voordelig. 

 

Klaar voor elke vakantie, zowel in de stad als daarbuiten.

 

Tot € 5.000,- Registratievoordeel
Private Lease vanaf: 525,- p/m*

Mitsubishi ASX

De Mitsubishi ASX is je betrouwbare partner voor elke reis. Verken de stad of ga op avontuur in comfort en ruimte. Gebruik je vakantiegeld voor deze veelzijdige SUV en profiteer van ons registratievoordeel. Direct uit voorraad leverbaar!

 

Tot € 4.000,- Registratievoordeel
Private Lease vanaf: 436,- p/m*

Mitsubishi Colt

De iconische Mitsubishi Colt is terug en beter dan ooit. Perfect voor stedelijke omgevingen met een dynamische rijervaring. Investeer je vakantiegeld slim en profiteer van het registratievoordeel. De nieuwe Colt staat klaar, direct uit voorraad leverbaar.

 

Tot € 1.500,- Registratievoordeel
Private Lease vanaf: 345,-p/m*

Mitsubishi Space Star

De Mitsubishi Space Star is jouw ideale keuze. Met zijn zuinige motor en compacte ontwerp is elke rit een plezier. Investeer je vakantiegeld in de Space Star en geniet van het registratievoordeel. Direct uit voorraad leverbaar!

 

Tot € 750,- Registratievoordeel
Private Lease vanaf: 285,- p/m*

Maak een proefrit, vraag een offerte aan of stel uw vraag via onderstaand formulier. We nemen binnen 24 uur contact met u op.

Uiteraard kunt u ook bellen naar 050 – 5471111

*Op basis van 72 maanden en 5.000 km per jaar

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de van Veldhuizen Nieuwsbrief.

van Veldhuizen Zuidlaren BV
Verlengde Stationsweg 28
9471 PL Zuidlaren

050-5471111

van_veldhuizen