Mitsubishi ASX

1.6 Cleartec Life

Alles over deze personenauto

Over de Mitsubishi ASX

Kilometerstand 47.732 km
Bouwjaar 2020
Kleur Grijs
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Carrosserievorm SUV
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
Onderhoudsboekje Onbekend
BTW/Marge marge
Kenteken H-016-DJ
Wegenbelasting € 148 tot € 167 per kwartaal

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze Mitsubishi ASX heeft 47732 kilometer gelopen, en heeft zijn eerste registratie 2020. De aandrijving van deze SUV komt voor rekening van een viercilinder benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, LED-achterlichten, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

Audiovolume aanpassen of wisselen van radiozender: dat gaat makkelijk en veilig met de audiobediening op het stuur. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. De elektronische systemen in deze Mitsubishi helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Aan boord van deze Mitsubishi ASX is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Meer rijcomfort en minder brandstofgebruik? Even de cruise control instellen en dan ontspannen rijden! Ook is de Mitsubishi uitgerust met: verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Meer weten? Onze verkoper maakt graag een afspraak om u alles te laten zien!

Na de samenvoeging van onze bedrijven in Groningen en Zuidlaren vindt u alle aangeboden occasions in Zuidlaren aan de Verlengde Stationsweg 28. Hier hebben we onze krachten gebundeld (alle medewerkers zijn meeverhuist naar Zuidlaren) en leveren we behalve volledig gecontroleerde occasions ook onderhoud, reparatie en schadeherstel voor alle merken. Omdat we erkend Mitsubishi Service Center, zult u merken dat het aanbod voor het grootste deel uit Mitsubishi 's bestaat, maar ook andere merken verkopen we zelf als ze door onze strenge controle komen. Als onze occasions worden afgeleverd nadat ze groot onderhoud hebben gehad, volledig gereinigd en gepoetst. Dat we ze met een jaar Bovag garantie leveren spreekt dan ook voor zich en de afleveringskosten zijn bij de prijs inbegrepen. Dus als u zorgeloos rijplezier wilt ervaren dan bent u van harte welkom om de occasion van uw keuze te komen ervaren tijdens een vrijblijvende proefrit.

Deze ASX heeft fabrieksgarantie tot 28 februari 2025 en zelfs tot 28 februari 2028 (max.160.000 km) mits u het voorgeschreven onderhoud door de Mitsubishi organisatie laat uitvoeren.

Afleveringskosten zijn bij vraagprijs inbegrepen

Technisch

Aantal versnellingen 5
Vermogen 117 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1590cc
Topsnelheid 183 km/h
Gewicht 1.235 kg
Trekgewicht 1.200 kg
Wielbasis 267 cm
Lengte 437 cm
Breedte 177 cm
Hoogte 164 cm

Opties

Exterieur
LED dagrijverlichting Dimlichten automatisch Chroom delen exterieur Lichtmetalen velgen 16" Metaalkleur mistlampen voor Dakrails Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar Parkeersensor achter Trekhaak LED achterlichten
Infotainment
Radio-cd/mp3 speler Stuurwiel multifunctioneel
Interieur
Armsteun voor Cruise control Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk Achterbank in delen neerklapbaar Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar Lederen stuurwiel en versnellingspook Boordcomputer Regensensor Stuur verstelbaar Elektrische ramen voor en achter Armsteun achter
Veiligheid
Anti doorSlip Regeling Airbag(s) hoofd achter Airbag(s) hoofd voor Bandenspanningscontrolesysteem Airbag bestuurder Anti Blokkeer Systeem Brake Assist System Airbag passagier Hill hold functie Alarm klasse 1(startblokkering) Airbag(s) knie Airbag(s) side voor Elektronisch Stabiliteits Programma
Milieu
Start/stop systeem
Overige
electronic climate control extra getint glas achter Achteropkomend verkeer waarschuwing

Milieu

EnergielabelE
Verbruik (snelweg) 5.5 liter per 100km
CO2 uitstoot 151 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Wido van Veldhuizen
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
+31 (0)5 - 054 711 11
NL
Totaal € 19.500
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 19.500

Van Veldhuizen Zuidlaren BV
Verlengde Stationsweg 28
9471 PL Zuidlaren

050-5471111

van_veldhuizen

© van Veldhuizen 2024.

Powered by GW Management