Mitsubishi van Veldhuizen

Showroom online geopend

De showroom is helaas gesloten voor publiek, maar online zijn we geopend!

Wij staan u graag telefonisch of per mail te woord. Het afleveren van auto’s gaat door, wij nemen contact met u op om een afspraak te maken die binnen de richtlijnen valt. Wilt u een proefrit maken, geen probleem. Een proefrit aan huis of op een openbare locatie binnen de richtlijnen is gewoon mogelijk.

Neem contact op

Welkom bij van Veldhuizen!

Al 50 jaar is Autobedrijf van Veldhuizen een begrip in de regio. Wij zijn hét vertrouwde adres in Groningen en Zuidlaren voor verkoop, reparatie, onderhoud en schadeherstel van uw auto. Ook hebben wij in Zuidlaren een volledig geautomatiseerde wasstraat en een Shell-servicestation. Ons enthousiaste team combineert gastvrijheid en gemoedelijkheid met professionaliteit en deskundigheid om u goed van dienst te kunnen zijn. Hopelijk mogen wij u binnenkort verwelkomen!

Autoverzekering

We bieden u de Mitsubishi Dealerverzekering. Daarmee hebben we voor elke auto een passende verzekering die aansluit bij uw wensen en budget. Uiteraard geldt dat u voor vakkundige reparatie altijd bij onze eigen schadeafdeling terecht kan! Kom langs voor een vrijblijvende scherpe offerte of bereken hieronder zelf uw premie!

Niks missen?

Blijf op de hoogte via de Van Veldhuizen Nieuwsupdate. U ontvangt maandelijks het laatste nieuws, tips en aanbiedingen.

U kunt zich hier aanmelden

Private Lease

Al je autokosten gedekt, voor een vast bedrag per maand?
Kies je looptijd variërend van 24 tot 48 maanden en het jaarkilometrage dat bij je past. Het enige wat je verder hoeft te doen, is genieten van je nieuwe Mitsubishi.

Ontdek meer
Naar boven