Pechhulp
de beste service voor uw auto

De Van Veldhuizen Pechhulp

Voor onze trouwe klanten doen we graag iets extra’s. Daarom ontvangt u na een onderhoudsbeurt een persoonlijke Van Veldhuizen Card. Als dank voor het bezoek aan onze werkplaats en het gestelde vertrouwen in onze kwaliteit en service. Dit belonen wij met gratis 24/7-mobiliteitsservice in heel Europa, inclusief woonplaatsservice én met vervangend vervoer. Na elke onderhoudsbeurt verlengen wij uw card weer voor een jaar, of tot de eerstvolgende onderhoudsbeurt als die eerder wordt uitgevoerd.

Mitsubishi-53_0010-BEW_Wt

Bij pech bel:+31 20 851 22 77

 

U krijgt dan een keuzemenu om naar de juiste pechhulp doorgeschakeld te worden.

 

  • Binnen de fabrieksgarantie kies 1, uw Mitsubishi valt dan onder de MAP service
  • Buiten de fabrieksgarantie kies 2, uw Mitsubishi valt dan onder de Mobiliteitsservice

SERVICE BINNEN NEDERLAND

 
 

Onze hulpdienst zal in eerste instantie het defect aan uw auto ter plaatse repareren. Mocht dit niet slagen dan brengt de pechhulp uw auto naar Van Veldhuizen. Wij regelen vervolgens een vervangende auto of zoeken een andere oplossing waarmee u snel weer op weg kunt. Dat is de mobiliteitsgarantie die u van Van Veldhuizen mag verwachten.

WOONPLAATSSERVICE

 

Deze aantrekkelijke pechhulp geldt ook in uw eigen woonplaats. Bijvoorbeeld als op een koude winterochtend de auto niet wil starten of als u per ongeluk de sleutels in de auto laat liggen. En zelfs wanneer u abusievelijk de verkeerde brandstof tankt. Met Van Veldhuizen blijft u altijd zorgeloos rijden!

SERVICE IN HET BUITENLAND

 

Ook in het buitenland, in heel Europa, kunt u bij pech onderweg op de Mobiliteitsservice rekenen. Via het 24-uurs bereikbare alarmnummer krijgt u direct een Nederlands sprekende hulpverlener aan de lijn aan wie u uw verhaal kwijt kunt. Hij of zij onderneemt vervolgens alle noodzakelijke stappen om u weer zo snel mogelijk op weg te helpen.

VERVANGEND VERVOER

 

Met de Van Veldhuizen Card garanderen wij uw mobiliteit in binnen- en buitenland, ook als de auto niet op de dag van de pechmelding te repareren is. In dat geval heeft u recht op vervangend vervoer voor de duur van maximaal twee werkdagen.

INSTAPKEURING

 

Is er langer dan 1 jaar geen onderhoud aan de auto gepleegd door een Van Veldhuizen? Geen nood, maak dan afspraak voor een instapkeuring.

VOORDELEN VAN DE Van Veldhuizen CARD

  • Gratis pechhulp in uw woonplaats, heel Nederland en heel Europa
  • Reparatie ter plaatse of zo nodig sleephulp naar Van Veldhuizen.
  • Vakkundige hulp met merkspecialistische kennis en gereedschap
  • Gratis vervangend vervoerdekking (max. 2 werkdagen)
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Maakt andere (betaalde) hulpdiensten overbodig.

Lees voor de exacte voorwaarden, rechten en plichten de Algemene Voorwaarden voor:

 

 

Bel ons met uw vraag

Van Veldhuizen Zuidlaren 050-4091307

Lees hier het laatste nieuws of bekijk de actuele acties!

Nieuws

Prijzen van de nieuwe Mitsubishi COLT

De ideale allrounder is er vanaf € 22.490,- De nieuwe generatie van de COLT komt met een slim ontwerp, efficiënte aandrijflijnen – waaronder een Full Hybrid – geavanceerde technologie en vele personalisatiemogelijkheden. Harold van Veldhuizen Aandrijflijnen De basismotor is een innovatieve 1.0-liter driecilinder benzinemotor met

Lees verder »

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Van Veldhuizen Nieuwsbrief.