Mitsubishi ASX

1.3 Mild Hybrid A/T First Edition met 1.500 kg trekhaak

Alles over deze personenauto

Over de Mitsubishi ASX

Kilometerstand 5.985 km
Bouwjaar 2023
Kleur Rood parelmoer
Interieurkleur Zwart
Bekleding Stof
Transmissie Automaat
Brandstof Hybride
Carrosserievorm SUV
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 29 maart 2027
Bovag garantie 24 maanden
Fabrieksgarantie 29 maart 2028
Onderhoudsboekje Dealer-onderhouden
BTW/Marge BTW
Kenteken S-297-SH
Wegenbelasting € 171 tot € 193 per kwartaal

Het betreft hier onze demo ASX welke 1.500 kg mag trekken en daarom ook is voorzien van een elektrisch wegklapbare trekhaak, kortom klaar voor uw vakantie!

U zoekt een betrouwbare auto met uitstekende rijkwaliteiten? Dan is deze Mitsubishi ASX een geweldige keuze! De aandrijving van deze Mitsubishi wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. Aan een fijn opwarmertje in de kille dagen is gedacht, in de vorm van een verwarmd stuurwiel. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Met een gerust hart achteruitrijden? Dat kan, dankzij de achteruitrijcamera. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Mitsubishi is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Altijd uw handen vrij om deuren of bagageklep te openen, dankzij de keyless entry.

De Mitsubishi ASX is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, bent u steeds veilig onderweg.

Deze auto wordt geleverd met de resterende fabrieksgarantie tot 29 maart 2028 met een maximum van 100.000 km.

Na de samenvoeging van onze bedrijven in Groningen en Zuidlaren vindt u alle aangeboden occasions in Zuidlaren aan de Verlengde Stationsweg 28. Hier hebben we onze krachten gebundeld (alle medewerkers zijn meeverhuist naar Zuidlaren) en leveren we behalve volledig gecontroleerde occasions ook onderhoud, reparatie en schadeherstel voor alle merken. Omdat we erkend Mitsubishi Service Center, zult u merken dat het aanbod voor het grootste deel uit Mitsubishi 's bestaat, maar ook andere merken verkopen we zelf als ze door onze strenge controle komen. Als onze occasions worden afgeleverd nadat ze groot onderhoud hebben gehad, volledig gereinigd en gepoetst. Dat we ze met een jaar Bovag garantie leveren spreekt dan ook voor zich en de afleveringskosten zijn bij de prijs inbegrepen. Dus als u zorgeloos rijplezier wilt ervaren dan bent u van harte welkom om de occasion van uw keuze te komen ervaren tijdens een vrijblijvende proefrit.

Deze ASX heeft fabrieksgarantie tot 29 maart 2028 en zelfs tot 29 maart 2031 (max.160.000 km) mits u het voorgeschreven onderhoud door de Mitsubishi organisatie laat uitvoeren.

Afleveringskosten zijn bij vraagprijs inbegrepen

Technisch

Aantal versnellingen 7
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1333cc
Topsnelheid 204 km/h
Gewicht 1.282 kg
Trekgewicht 1.500 kg
Wielbasis 264 cm
Lengte 423 cm
Breedte 180 cm
Hoogte 158 cm

Opties

Exterieur
LED achterlichten Buitenspiegels elektrisch verstelbaar Lichtmetalen velgen 18" Buitenspiegels elektrisch inklapbaar Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Parkeersensor achter Achterruitverwarming Side-skirts Extra getint glas Dakrails Trekhaak afneembaar Chroom delen exterieur Dimlichten automatisch Buitenspiegels verwarmbaar LED dagrijverlichting LED koplampen Grootlichtassistent Parkeersensor voor Achterspoiler Afwijkende dakkleur
Infotainment
Audio installatie Navigatiesysteem keyless entry/start
Interieur
Armsteun voor Kunstlederen bekleding Passagiersstoel in hoogte verstelbaar Binnenspiegel automatisch dimmend Achterbank in delen neerklapbaar Elektrische ramen voor Elektrische ramen achter Cruise control adaptief Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar Regensensor Voorstoelen verwarmd Bagagedek Stuurwiel verwarmd Hoofdsteunen achter
Veiligheid
Anti Blokkeer Systeem Elektronisch Stabiliteits Programma Airbag bestuurder bots waarschuwing systeem Airbag(s) hoofd voor Autonomous Emergency Braking Verkeersbord detectie Achteruitrijcamera Dodehoek detector Alarm klasse 1(startblokkering) Rijstrooksensor Airbag passagier Bandenspanningscontrolesysteem Airbag(s) side voor Airbag(s) hoofd achter
Overige
Connected services multimedia scherm middel Schakelmogelijkheid aan stuurwiel sfeerverlichting Volledig digitaal instrumentenpaneel electronic climate control Rijstrooksensor met correctie alternatieve metaalkleur glans exterieur delen Apple Carplay/Android Auto

Milieu

EnergielabelC
CO2 uitstoot 0 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Arvid Soeters
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
+31 (0)5 - 054 711 11
NL
Totaal € 34.500
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 34.500

Van Veldhuizen Zuidlaren BV
Verlengde Stationsweg 28
9471 PL Zuidlaren

050-5471111

van_veldhuizen

© van Veldhuizen 2024.

Powered by GW Management